Varázslások mágiával

Szeretnél változtatni az életeden, a sorsodon?  Hallottál a mágiáról, de nem érted, hogyan működik?

Mindenki érzi a körülötte lévő energiákat, érezzük ki a barát és ki az ellenség. Ha belépsz egy szobába megérzed ha “fagyott” a levegő két ember között. Megérzed, ha feléd negatív energiákat közvetítenek.

lizaesszencia-elvalaszto-002

Mi a mágia?

A mágia egy csodás hatalom, mely a Teremtőtől származik és mely minden embernek a kezében van. A mágia az a tudás, amellyel a képzeletet megvalósítjuk. Az erő tanának is hívják. Tudd,hogy Te termted a saját világodat és saját valóságodat!  Gondolatainknak teremtő ereje van.

Mi szükséges ahhoz, hogy megteremtsd a gondolataidat?

Mondd, amit gondolsz és tedd, amit mondassz! – vigyázz, hogy mit gondolsz és mit mondassz, mert a gondolat és a szavak nagy hatalommal bírnak. 

Meg kell tanulnunk – hinni, elhinni, hogy tudunk változást előidézni

vizualizálni, elképzelni azt, amit szeretnénk elérni,

– érezni, átérezni, beleélni magunkat, hogy milyen érzés amikor elértük célunkat.

cselekedni, tenni a megvalósulásért.

Mindezt türelemmel, kitartással, tisztelettel és alázattal kell tenni.

Mikor fordulnak az emberek a mágiához segítségül?

Bajban, szülésben, gyógyításban, védelem kérésében, rontás és átok levételben, siker, pénz, szerelem bevonzásában – a  teljesség felsorolása nélkül.

A mágiába vetett hit már az ősidőkben született, amikor az emberek a természet jelenségeit nem ismerték, a betegségeket nem tudták gyógyítani, ezért megszemélyesítették azokat. A jó és rossz szellemekben vetett hit így keletkezett, de ezzel egyidőben vágytak arra,hogy védelmet kaphassanak a gonosz erők ellen, valamint segítségül tudják hívni a jó energiákat. Persze nem mindenki volt erre képes, csak azok, akik a kultusz őrzésére, közvetítésére alkalmasnak találtattak. Ők lettek a mágusok, mely név a perzsa pap (magus) nevéből szármaik és varázserejű egyént jelent.

Lényeges, hogy a mágia se nem fekete, se nem fehér. A színét a mágus adja.

Emlékszel még gyerekkorodból a jóságos és a gonosz, a keleti és a nyugati boszorkányokra? A jóságos keleti boszorkányok voltak azok, akik a vándorok útját segítették jótanácsokkal, növényi főzetekkel gyógyítottak. Ezt nevezhetjük fehér mágiának, hiszen mások megsegítése a cél. Sokszor segítségül hívjuk az Angyalokat is, hogy védelmet kérjünk és boldoggá tegyük az életünket, vagy mások életét.

A nyugati, vagy gonosz boszorkányok rontást, átkot szórtak vagy szerelmi bájitalt készítettek. Ezt nevezhetjük fekete mágiának, hiszen ártó szándékkal teszünk valamit.

Mindkettő boszorkány volt, mégis mást, az egyik a jót (fehéret) a másik a rosszat (fekete) képviselte.

Hogyan segít a mágia?  A segítség általában lehetőségekben érkezik, melyeket  felismerve, kihatással vannak életünkre, anyagi sikereinkre is.

Miben segít a mágia?

Mondhatjuk, hogy az élet minden területén segít a mágia. Ez csak rajtad múlik. Kitartás, türelem kell hozzá, mert nem egyből tudod megteremteni amit szeretnél, de idővel és tanulással gyorsíthatod a folyamatot. Meg kell értened, hogy mi miért történik, hogy sokszor azért nem teljesül valami amit szeretnél, mert tanulnod kell az adott szituációból, élethelyzetből, vagy nem állsz készen, hogy tovább lépj. Esetleg nem kapod meg, mert valójában nincs is rá szükséged. Ilyenkor el kell engedned a dolgot, helyzetet. Ez nem a gyengeség, hanem az erő jele.

Mire számíthatsz? Misztikumtól mentesen ismerheted meg a mágiát, mely minden élethelyzetben segítségedre lehet.

Megtanuljuk, hogy kell hálát adni, védelmet kérni az Angyaloktól, vagy vágyainkat helyesen kérni.  Megtanuljuk a tértisztítást, valamint  tér energiával való feltöltését. Megtanuljuk, hogyan fogalmazzuk meg imáinkat? Megtanuljuk hogyan tartsunk magunktól távol valakit, hogyan bocsássunk meg? Pár-bevonzás, szerelmi kötés, siker mágia, kötél mágia. Megtanuljuk, hogyan tudod távol tartani magadtól azt a személyt, aki árt Neked.

A lehetőségek tárháza végtelen, csaka képzeleted szabhat határt. Az út hosszú, de tanulással olyan tudás lesz kezedben, melyet a gyakorlati életedbe is át tudod ültetni, a lényed részévé válik, az évek múlásával is a tied lesz, átadhatod gyermekednek, unokádnak. Ha saját életedben sikerül változást elérni, akkor másnak is tudsz segíteni.

A mágia működését nehéz elmagyarázni, a mágus az, aki feltölti energiával, életre kelti. Különböző tárgyak, eszközök, (mint a füstölő, gyertya, oltár, terítők) segítségét hívja segítségül, melyek önmagukban nem rendelkeznek varázserővel, de segítenek a mágusnak az  energiáit összpontosítani.

Gyertyákkal is dolgozunk, minden szín más jelentéssel bír.

Fehér:  tisztaság,  védelem, béke
Sárga:  jövendölés, vonzerő, tanulás
Narancs:  energiák serkentése
Rózsaszín:  szeretet, barátság
Piros:  szerelem, szeretet, erő, egészség, bátorság
Kék:  változás, lelki élet
Zöld: pénz, termékenység, növekedés, gyarapodás, munka
Barna: állatok gyógyítása
Lila: erő, hatalom, gyógyerő, meditáció
Fekete színt nagyon ritkán használunk, többnyire fehérrel együtt alkalmazzuk.

Szerencse varázslat

olyan rituálé amelynek segítségével  helyzetekkel, emberekkel való találkozást kérünk, amelyek előre viszik,  segítik céljaink elérését. Ilyen célok pl. – ház eladás, munka, siker, új szerelem, gyermekáldás segítése

Védelmező varázslat

olyan rituálék, mellyel védelmet kérünk magunkra, családunkra, házunkra, autónkra.  Ide tartoznak egyébként a karácsonyi , farsangi, szilveszteri  rituálék,melyekben elűzzük a démonokat,  vagy a halotti kultuszban lévő lélek visszahívás, amikor nem tudtunk elbúcsúzni, megbocsájtani az elhunytnak, ezt próbáljuk pótolni, hogy lelkünk megnyugodjon.

Elhárító vagy Gyógyító, Egészségmegőrző varázslat:

Az egészség varázslás a betegség megelőzést szolgálja. Ide tartozik a gyógyító Reiki energia is, melynek segítségével az ember pszichoszomatikus erejének növelését értjük. Mindig, minden körülmények között a “beteg” beleegyezése szükséges, még akkor is ha  Te jó szándékkal segítenéd őt a gyógyulásban.

Ne feledd, hogy a “pokolba vezető út is  jó szándékkal van kikövezve”

Furcsának hangozhat, de lehet, hogy a “beteg” nem akar gyógyulni, ő jól érzi magát a betegség burkában, mert esetleg ezzel tudja csak magára vonni környezete figyelmét. Ilyenkor nem kér a segítségedből, ezért hagyd őt.

Egészségvarázslással feltöltjük csakráidat, segítségül hívjuk az önmasszázs technikáját, vizualizálással gyógyulunk.

Ha nyitott vagy arra, hogy nem csak az létezik, amit látunk,( hiszen a wifit és a mikrohullámot sem látod, de tudod, hogy létezik), hanem sokkal több van a világban és szeretnéd megtapasztalni ezt, akkor szeretettel várunk összejöveteleinkre, vagy kérd az egyéni konzultációt.

lizaesszencia-elvalaszto-002
Liza
Mercedes
Elérhetőségeink
Áraink