Teremtés-elengedés

A válság meghozza a változást, lelki megtisztulást hoz

Minden embernek eljön az a pillanat, amikor változtatni szeretne  valamely életterületen, de általában jobban félünk a változástól, mint a megszokott rossztól.  A változás sokszor fájdalommal jár, de hidd el, hogy a válság meghozza a változást. Mivel a környezetünket  soha nem fogjuk tudni megváltoztatatni, ezért magunkon kell dolgoznunk, a dolgokhoz, eseményekhez való hozzáállásunkon  kell változtatnunk. Megeshet, hogy  nincs semmilyen lehetőséged  az itt és most megváltoztatására, de ekkor is van valami, amit tehetsz!  Ilyenkor el kell engedned a dolgokat, helyzeteket, önkorlátozási szokásokat. Add meg magad, fogadd el és engedd el! Az elfogadással megszűnik a gát, szabad utat engedünk a változásnak, anélkül, hogy döntenénk felőle.

Szertartásaink lényege, hogy odavonzzuk a szeretet, a gyógyítás, az elengedés, a teremtés  energiákat. Segítségül hívjuk a négy őselemet. Ezek a  Tűz, a Víz, a Föld, Levegő, melyeket jelképekkel jelenítünk meg.

Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid,
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid ,
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg  szokásaid,
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed,
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat

Charles Reade

lizaesszencia-elvalaszto-002

Mi a SZER-tartás?

Formális esemény vagy eseménysorozat, amelynek a formáját a szokások határozák meg.

Miért jó részt venni rajta?

Az egyforma hitrendszerrel, a hasonló gondolkodással bíró emberek, közel azonos energiával rendelkeznek. Ezt az azonosságot használjuk ki, amikor közösen veszünk részt egy összejövetelen,ahol a közös energiatérben, ebben a láthatatlan energia világban teremtjük meg vágyainkat.

Mielőtt belekezdünk a Teremtésbe, megtisztítjuk magunkat a negatív rezgésektől, töltekezünk  meditációval   és/vagy a természet energiájával, a Reiki segítségével, valamint elengedjük a minket korlátozó szokásainkat, a félelmeinket. Közösen énekelünk, hisz nem elég leírni, de ki is kell mondani, majd tettekben megjeleníteni amit el szeretnénk engedni,  hogy ezzel a változás mezejére lépjünk. Egyfajta lelki megtisztulást élünk meg.

Ha az idő engedi, kint a kertben tartjuk a szertartásokat, így bensőséges, misztikus élményekben lehet részünk.

Ha szeretnél

– változtatni életeden
– megtanulni, hogyan kérj az Univerzumtól
– hogyan teremtsd meg, azt amit szeretnél (munka,szer-etet, párkapcsolat, egészség)
– hogy engedd el a Téged korlátozó negatív energiákat (féltékenység, gyűl-ölet, harag, félelem)

akkor itt a helyed, szertettel várunk Téged is !

lizaesszencia-elvalaszto-002
Liza
Mercedes
Elérhetőségeink
Áraink