Metamorf masszázs

A “metamorfózis” görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A metamorf masszázs a mindennapi, “megfogható” élet rendszerének átalakítása egy egyszerű technika segítségével, melyet régen a sámánok is használtak. Nem hagyományos értelemben vett testi masszázs, hanem egy nagyon finom, érintésekkel dolgozó módszer, melyet a lábon, a kézen és a fejen végzünk. Ez a gyengéd blokkoldó technika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek különböző impulzusokat szállítanak az idegrendszerbe, ill. a tudatalatti központjába, a nyúltagyba. Ide kerül minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom, csalódás, elkeseredettség, szégyen, bűntudat, ezek a negatív érzelmi blokkok is akadályozzák az energiaáramlást, ezáltal kihatnak életünk minőségére és valamilyen testi tünetünk, betegségünk alakul ki. (Pszichoszomatikus betegségek)

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, a kézen, és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, a keletkező energiahullám mintegy “kilöki” ezeket a gátakat.

lizaesszencia-elvalaszto-002

Hogyan hat ránk?

Három síkon dolgozik :
1. a lábon: előző életek síkja (legelső élet – jelen élet)

2. a kézen: magzati kor / méhen belüli időszak (fogantatás – születés)

3. a fejen: jelen élet a születés óta (születés – jelen)

Mindhárom síkon segíti az áthozott, tudattalan, hátráltató és visszafogó lelki blokkok oldódását.
Ahogy gyógyul a lélek úgy gyógyul a test.

A kezelés menete:

A kezelés masszázságyon, hanyatt fekve történik, ruhában,csak a lábakat hagyjuk szabadon.
A vendég be van takarva meleg pléddel,és ez a kellemes, meleg környezet olyan állapotot idéz elő, amely az anyaméh biztonságérzetére emlékezteti a Lelket.
A láb-kéz fej reflexpontjait végig kezelve oldódnak azok a blokkok, amelyek nyomják lelkedet és szeretnél megszabadulni azoktól.

Kinek ajánlott?

Jó hír, hogy kortól, betegségtől függetlenül Mindenkinek, hiszen nem hat közvetlenül a nyirokkeringésre és vérkeringésre. Hatását a stressz csökkentésével váltja ki.

Hányszor érdemes részt venni a kezelésen?

Ajánlott kb. 3- 4 kezelés sorozat, vagy amikor szükségét érzed.

lizaesszencia-elvalaszto-002
Liza
Mercedes
Elérhetőségeink
Áraink