Kineso tape

Fájdalom csillapítása természetesen, mellékhatások nélkül.

Ha mozgásodban régóta korlátoz a fájdalom és a gyógyszerek sem segítenek sokat, esetleg gyógytornáznod kellene, de a fájdalom meggátol, akkor próbáld ki ezt a természetes fájdalomcsillapító eljárást. Nemes egyszerűségében rejlik csodálatos ereje, nagyon sok sportoló használja a sérülések elkerülése végett, vagy azok kezelésében. Szoktál nézni labdarúgó mérkőzéseket a  televízióban? Akkor láthatod is a focisták lábán általában.

lizaesszencia-elvalaszto-002

Miért jó a Kineso-Tape kezelés?

A Kineso-Tape szalag egy pamut tapasz, melyet a bőrre ragasztunk, így stabilizálva az ízületeket.  Izomhúzódások, beállt derék, teniszkönyök, golfkönyök, sarok fájdalmak, váll fájdalmak, térd fájdalmak azonnali csillapítására használjuk mellékhatások nélkül.

A Kineso-Tape tapaszt különböző színekben lehet kapni. A színeknek jelentésük van, pl. akut gyulladások esetében általában sötét színeket, esetleg fekete színt használunk. Ilyenkor nem alkalmazunk pl. pirosat, mert a gyulladást felerősítheti. Ez a szín inkább a kopásos ízületi problémákra való. Ellenben a hátra soha nem alkalmazunk hideg színeket. Általánosságban elmondható, hogy a meleg színek energetizálnak, a hideg színek nyugtatnak, ezáltal csökkentik a gyulladást.

Hogyan hat?

A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti  a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

Szívből ajánlom, ha gyorsítani szeretnéd a gyógyulásod mellékhatás mentesen. Ha nincsenek ismereteid a tapasz használatáról, akkor kérlek egyedül ne tedd fel magadnak, inkább egyszer gyere el  és segítek a felhelyezésben . Én nem fogok megsértődni, ha csak egyszer jössz el hozzám, mert szeretném, hogy mindenki élvezhesse ezt a csodálatos módszert.

Ne feledd, hogy a kezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást!

lizaesszencia-elvalaszto-002
Liza
Mercedes
Elérhetőségeink
Áraink