Érintésterápia, Liza esszenciális masszázsa

Érintésterápia, Liza esszenciális masszázsa:

Szervezetünk nem tesz különbséget a fizikai (traumatikus) és a lelki sérülések között, hanem minden esetben a vázizmokban gyűjti össze a terheket, melyet fájdalmas csomók, izomhúzódások formájában jelenít meg a testben. Ezeket a csomókat, blokkokat oldjuk a test érintésével.
Ez egyfajta masszázsmix, mely az egyén aktuális problémáját helyezi központba, figyelembe véve a lelki állapotot is. Az erős gyúró mozdulatokat felváltják a gyengéd érintések, a reflexpontok ingerlése, a kozmikus gyógyító energia, a Reiki segíti a csakráid, az energiaközpontjaid feltölteni . Nem kifejezetten svéd vagy nyirokmasszázs, esetleg relax, hanem ezek kivonata, esszenciája, mely a lelket is simogatja. Vendégeim sokszor elalszanak a kezelések alatt, de időnként “női Jedi lovagnak” neveznek, attól függően, hogy hogyan érintem meg testüket. Hiszem, hogy a fizikai izomgörcsök nem feltétlenül a kemény, erős, fájdalmas kezelésre szűnnek, hisz ha nem adunk lélegzetvételnyi időt az izmok, a test, a szellem és a lélek ellazulásának, akkor azok megfeszült állapotban nem formálhatók. Bizonyos esetekben a fizikai síkon segítségül hívom a köpölyt, a moxát, a testgyertyákat, a Chí gépet.
Vannak olyan érintési formák, melyek inkább a lelki blokkok oldását támogatják, ilyenek az Acces Bars, mely a szemléletmód megváltoztatásával, a berögzült hitrendszerek átírásával segít, hogy másképp nézz az adott problémára és felismerd, hogy ezáltal, hogyan tudsz hatni az életed minőségére. A Metamorf masszázs három síkon segít elengedni a negatív lerakódásokat, a gerinc reflexpontjait ingerelve. A Holisting pulsing, vagyis a szeretet masszázs egy ringató kezelés, mely Édesanyánk méhében töltött időkre emlékeztet, ahol teljes biztonságban voltunk.

A beteg, fájdalommal élő ember megváltozik, mogorva, sértődékeny lesz, gondolkodása beszűkül. Problémáira nem, csak a fájdalomra tud koncentrálni.

lizaesszencia-elvalaszto-002

A magyar nyelv nagyon jól példázza ezt:

” Úgy érzem, hogy púp a hátamon”- hát fájdalmak
“A súly a vállaimon van”- váll fájdalmak
” Úgy érzem, hogy a mellkasomon ülnek”- nehezen kap levegőt az illető, felületesen lélegzik,
“Megszakad a szívem” – mellkasi szorítása van, melyet az orvosi nyelv “megszakadt szív szindrómának hív
” Nem bírom megemészteni”- gyomortáji, alhasi fájdalmak
“Nem bírok tovább lépni”- láb fájdalmak

lizaesszencia-030

Az érintés maga egy terápia, egy másik ember által végzett gyengéd érintésekből álló kezelés sorozat, melyet a vázizmon végzünk, lelki és mozgásszervi problémák kezelésére egyaránt, ezért nincs két egyforma kezelés. Érintésemmel kezelem a testet és a lelket is, hogy ismét Egész-ségessé váljon az, aki hozzám fordul segítségért.

lizaesszencia-elvalaszto-002
Liza
Mercedes
Elérhetőségeink
Áraink