Az Access Bars kezelésről

A “Nagy szemléletváltó  kezelés”- így hívom magamban.

A lelki egyensúly fogalma szemléletes kifejezés arra, ami jót tesz lelki állapotunknak, ezáltal testünknek is. Egész-ségesek vagyunk.

Itt idézném Gary Douglast – az Access Bars felfedezőjét

A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz amit kívánsz- nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.
Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról?
Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót, afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehet az.

lizaesszencia-elvalaszto-002

Miben tud segítséget nyújtani?
Ez egy fejmasszázs?

32 Access Bars pont a fejen, a teljes felsorolás igénye nélkül,(mint pl. a kapcsolatok, pénz, kontroll, újrateremtés, kreativitás, öregség) olyan életterületek, melyek kezelése által a lehetőségeidet tágítjuk, azért, hogy megtudd változtatni nézőpontod, más-kép láss és nézz ezen életterületekre, ezáltal életedben változást eredményezzünk. A fejen lévő Bars pontok kezelésével az agy hullámai lelassulnak, hatva a Bars pontokhoz kapcsolódó életterületekhez. Az Access Bars kezelő a koponyán, a fejen lévő pontokat érinti gyengéden, nem masszírozza. Egyfajta érintésterápia.

Lassan elhagyod a negatív, visszahúzó energiákat, melyek akár érzésekben manifesztálódtak (pl. harag, gyűl-ölet, irigység, fél-tékenység),vagy betegségben, tétlenségben. Azon dolgozunk,hogy negatív gondolatok, berögződések, korlátozó belső párbeszédek nélkül működhessen az életed úgy, hogy töröljük ezeket és újra indítva a belső számítógépet a fejedben, újra alkotunk.

Korlátozó berögződés szemléltetése egy viccel:

Nyuszika szeretné elkérni a Medvétől a fűnyírót, de az úton azon gondolkozik, hogy majd a Medve mit fog szólni a kérése hallatán? Elkezdi gyártani a korlátokat a fejében:
– Biztos, nem adja oda, mert a Medve is füvet nyír.
– Biztos nem sikerül elkérnem, mert azt fogja mondani, hogy elromlott.
– Biztos nem is akarja odaadni.
– Biztos nem is lesz otthon a Medve.
Mire a Medvéhez ér, már teljesen dühös, elkeseredett. Becsönget, majd mikor a Medve ajtót nyit, csak ennyit mond:
– Tudod mit Medve?
Edd meg a fűnyíródat!

( Nyuszika előre eldöntötte, hogy úgysem fog sikerülni, a próbálkozás lehetőségét is elvetve. Az történt, amit várt, amit eltervezett, ezzel korlátozva az összes lehetséges végkifejletet.)

Hogy történik a kezelés?

Kényelmesen fekszel, ellazulsz és élvezed, hogy csak befelé, Magadra figyelsz.
Talán el is alszol, pihensz.
Mellékhatás mentes az Access Bars kezelés, csak nyerhetsz vele, legrosszabb esetben egy kellemes, mély relaxációt.
De mi lehetséges még? Ha a berögzült szemléleteidet hagyod el, ha más szemmel tudod nézni a világot, akkor bizony megváltozhat az életed. Ezért én csak így hívom ezt a kezelést, hogy a “Nagy Szemléletváltó”, azaz máskép fogod látni, szemlélni a világot.

Mit várhatok a kezelés után?

Minden ember más, másként reagál az Access Bars kezelésre, és minél több kezelésen veszel részt, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot tudsz elengedni -hitrendszeredtől függően, de nincs szabály, hogy hányszor veszel részt a kezelésen. Akár (2-4 héttel) később is érezhető a hatása, sőt van, hogy akkor érezhető jelentősebb változás az életben.

Kinek ajánlható?

Gyerekeknek, felnőtteknek, várandósoknak, idősöknek, sérülteknek, bárkinek, aki szeretne az életén változtatni.

ára alkalmanként hármas sorozat ára (1 hónapig érvényes)
Access bars kezelés 8.000.- 20.000.-
lizaesszencia-elvalaszto-002
Liza
Mercedes
Elérhetőségeink
Áraink